За нас
Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД е водещ вносител и дистрибутор на качествени немски продукти в областта на почистващите препарати, специализирани добавки за пране, препарати и уреди против насекоми, домакински потреби, текстилни бои, разпалващи средства и барбекю, торове, торопочвени и тревни смеси за градината. Съчетанието от разнообразен асортимент качествени продукти, отлична и гъвкава организация по доставките и добро обслужване на нашите клиенти, прави Ти Ейч Би Дистрибюшън предпочитан търговски партньор. От 1997 г. насам ние изградихме широка мрежа от доставчици и партньори, което ни позволява да предлагаме разнообразна гама от продукти на нашите клиенти. Благодарение на опита ни през годините, имаме добре организирана система за доставки, която гарантира бърза и надеждна доставка на продуктите до клиентите ни.

За постигането на устойчив бизнес растеж следваме 4 стратегии:

  • Иновации и развитие на продукти: Дистрибутираме брандове на доказани производители, които оптимизират и създават нови, интересни продукти посредством иновации. 
  • Фокус върху клиентското обслужване: Притежаваме опитен и сплотен екип от професионалисти, готови да намерят решение за всеки наш клиент. 
  • Развитие на онлайн присъствие: Развиваме активно нашето онлайн присъствие, за да бъдем по-близо и по-достъпни за нашите клиенти и бизнес партньори. 
  • Устойчивост: Разширяваме непрекъснато гамата си с „чисти“, натурални почистващи продукти и продукти, чиито опаковки са от рециклиран материал.  

Клиенти на Ти Ейч Би Дистрибюшън са както големите мултинационални вериги, така и местни търговски вериги, супермаркети, хипермаркети, строителни хипермаркети, дрогерии и аптеки, търговци на дребно. Стремим се да изграждаме дълготрайни отношения с нашите клиенти и партньори и да растем заедно.

Нашата мисия е да предоставяме висококачествени продукти, които подобряват ежедневието на нашите клиенти. Ние се стремим да изградим дългосрочни отношения с нашите клиенти и да ги подкрепяме с най-добрите решения за техните нужди и желания.

Нашите ценности са основани на интегритет, професионализъм и отговорност. Ние сме ангажирани с качеството на продуктите, които предлагаме и на начина, по който ги доставяме. Вярваме в прозрачността и откритостта в нашите взаимоотношения с клиентите и партньорите си.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки