Simplicol е топ марка за 2023!

02.08.2023 13:48:36

Simplicol е топ марка за 2023!

Брандът simplicol на нашия партньор - немската фирма Brauns-Heitmann GmbH & Co. KG бе отличен с наградата TOP-MARKE, която се присъжда ежегодно от немското списание за търговци „LZ-Lebensmittelzeitung“.

TOP-MARKE е награда от Lebensmittelzeitung, водещ търговска медия в индустрията за търговия на дребно и потребителски стоки.

Топ марката се присъжда ежегодно на 100-те най-успешни марки в Германия.

Всички водещи марки се характеризират с факта, че са успели да спечелят благоволението на потребителите през последните години и са били особено успешни в търговията на дребно. Най-добрите марки се определят въз основа на реномирани потребителски проучвания (Институт: „Gesellschaft für Verbraucherforschung“ GfK) и прозрачни критерии. Следователно тази награда се основава на валидирани данни и е много реномирана.

2022 г. не беше лесна година за марките. Войната, както и редица кризи разтревожиха потребителите. Инфлацията намали желанието за покупка. Но 100-те топ марки в Германия показаха сила дори в трудни времена. С най-големия пазарен дял в своята продуктова група и забележителен ръст на купувачите, те впечатляващо демонстрират силата на марката.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

BLOG

BLOG

Simplicol е топ марка за 2023!

Simplicol е топ марка за 2023!

Брандът simplicol на нашия партньор - немската фирма Brauns-Heitmann GmbH & Co. KG бе отличен с наградата TOP-MARKE, която се присъжда ежегодно от немското Брандът simplicol на нашия партньор - немската фирма Brauns-Heitmann GmbH & Co. KG бе отличен с наградата TOP-MARKE, която се присъжда ежегодно от немското 2023-08-31T10:05:41+03:00 Simplicol е топ марка за 2023!

<p>Брандът simplicol на нашия партньор - немската фирма Brauns-Heitmann GmbH &amp; Co. KG бе отличен с наградата&nbsp;TOP-MARKE, която се присъжда ежегодно от немското списание за търговци &bdquo;LZ-Lebensmittelzeitung&ldquo;.</p> <p>TOP-MARKE е награда от Lebensmittelzeitung, водещ търговска медия в индустрията за търговия на дребно и потребителски стоки.</p> <p>Топ марката се присъжда ежегодно на 100-те най-успешни марки в Германия.</p> <p>Всички водещи марки се характеризират с факта, че са успели да спечелят благоволението на потребителите през последните години и са били особено успешни в търговията на дребно. Най-добрите марки се определят въз основа на реномирани потребителски проучвания (Институт: &bdquo;Gesellschaft f&uuml;r Verbraucherforschung&ldquo; GfK) и прозрачни критерии. Следователно тази награда се основава на валидирани данни и е много реномирана.</p> <p>2022 г. не беше лесна година за марките. Войната, както и редица кризи разтревожиха потребителите. Инфлацията намали желанието за покупка. Но 100-те топ марки в Германия показаха сила дори в трудни времена. С най-големия пазарен дял в своята продуктова група и забележителен ръст на купувачите, те впечатляващо демонстрират силата на марката.</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки